Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın vakaları birgeniş bünyeda en sık karşılaşılan ve vahim tehlikelere gaye heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çkızılışma alanlarında güvenliğin katkısızlanması lakinçlanır.

Yapı dışı yangın merdivenleri, alelumum binanın dış cephesine yerleştirilir. Dayanıklı malzemelerden meydana getirilen bu merdivenler, yangına karşı dayanıklılığı ve emniyetliği tedarik etmek muhtevain inceden inceye tasarlanır.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan autarı çıkış esenlamanın huzurı teselsül yangının başka alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının yoklama şeşna aldatmaınması kolaylaşır ve henüz çokça ziyan vermesi önlenir.

Bu baplar omurga olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Çıkış mesafelerinin kapıdan düzenındığı bina kullanım sınıflarında, bir koridor dâhilindeki 2 yangın merdiveni arasındaki açıklık, yağmurlama sistemi sıfır bünyelarda koridor uzunluğunun yarısından ve evetğmurlama sistemi olan strüktürlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca gayrimümkün.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin alt tıkızndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Yangın ve müstacel yer anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da söylem edilen bu posta bazı modellerde alışılagelen kapı koluna nüsha. 

Kadeh yangın bapları: Bu Yangın kapısı istanbul tip yangın bapları, cam malzemesinden yapılmıştır ve çoğunlukla modern binalarda kullanılır.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı önlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı mimarilması gerekebilir. İşte hakeza durumlar destur özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + sektör seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yatay dünya ve bağlama elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği için "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri kötüdaki gibidir.

Feza Yangın olarak binalarınıza mimarilacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran daha azca yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut muvazene kaybı kabilinden şeyler evetşayabilmeleridir.

Report this wiki page